Newsletter

1. Учиме броеви и букви

Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
Manufacturer: Ikona Publishing
ISBN:
Dimensions:
Publish Year:
449,00 ден.

Содржи:

  • 1 Книга/боенка за учење на македонската азбука и за броевите од 1 до 10
  • 1 Постер со македонската азбука
  • 31 илустрирана картичка со буквите од азбуката
  • 1 сложувалка за учење на броевите од 1 до 10

Внимание: Содржи ситни делови, не е соодветно за деца помали од 3 години