Newsletter

Business

Business

View as
Sort by
Display per page

Менаџерот „Една минута“ создава високо еф...

Менаџерот „Една минута“ создава високо ефикасни тимови
299,00 ден.

Менаџментски предизвици за 21 век

Менаџментски предизвици за 21 век
699,00 ден.

Перфектен бизнис план

Перфектен бизнис план
599,00 ден.

Психологија на продажбата

Психологија на продажбата
699,00 ден.