Newsletter

Notebook - Sherlock Holmes - Arthur Conan Doyle

Delivery date: 1-2 days
Manufacturer: Publikum Art
Number of Pages:
Publish Year:
Dimensions:
ISBN:
Language:
Book cover:
199,00 ден.

Нотес со корица инсприрана од книгите за Шерлок Холмс од Артур Конан Дојл.

 
Внатрешноста е испечатена на високо квалитетна кремаста хартија.
 
На секоја страница има илустрација со цитати од познати дела и автори од класичната литература.
 
Страниците се распоредени наизменично со линии и празни.