Пријави се за нашиот електронски билтен

ВИТЕЗИ НА ГРИФОНОТ: ЈАВАЧ НА ГРИФОН (Schleich 70107)

Delivery date: 1-2 days
Издавач: Schleich
ИСБН:
2.499,00 ден.

Витезот јавач на грифин е моќен водач на витезите од редот на Грифинот.

На грбот на ова моќно суштество со оклоп, јавачот на грифин може да лета повисоко и подалеку од било кој змеј, а со својот изострен поглед грифинот може од голема далечина да го забележи секое движење. Поради овие негови способности, грифинот и неговиот јавач се практично непобедливи. Со подвижни крилја!

Јавачот седи цврсто на седлото со помош на магнет. 

ВНИМАНИЕ! Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи мали делови коишто можат да бидат проголтани.

Содржи непристапни магнети: Да се држи далеку од производи коишто се чувствителни на магнет и од медицински уреди (на пр. пејсмејкери)!