Пријави се за нашиот електронски билтен

ВИТЕЗИ НА ЗМЕЈОТ: ЈАВАЧ НА ЗМЕЈ (Schleich 70100)

Достапност: На залиха
Delivery date: 1-2 days
Издавач: Schleich
ИСБН:
2.499,00 ден.

Јавачот на змеј е најхрабриот од сите витези од редот на змејот. На грбот од својот змеј, овој витез е практично непобедлив. Тој, како господар на змејот, е најбестрашниот воин меѓу змејските витези. Само тој може да јава на ова моќно суштество и да лета виско над планините и над долините на својата земја. Тој е најсилниот и најважниот воин од редот на змејските витези. Тој често лета на својот змеј до далечни земји, и таму стекнува нови пријатели.

Со подвижни крилја! Јавачот седи цврсто на седлото со помош на магнет.

ВНИМАНИЕ! Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи мали делови коишто можат да бидат проголтани.

Содржи непристапни магнети: Да се држи далеку од производи коишто се чувствителни на магнет и од медицински уреди (на пр. пејсмејкери)!