Пријави се за нашиот електронски билтен

Воин со змеј (Schleich - 70128)

Достапност: На залиха
Delivery date: 1-2 days
Издавач: Schleich
ИСБН:
Димензии:
Година на издавање:
1.699,00 ден.

Порток и неговиот змеј влегуваат во арената за борби. Тие се потполно уверени дека ќе победат, бидејќи никогаш не загубиле ниту една битка. Исто така, имаат и застрашувачки оружја: змејски оган, канџи и заби остри како жилет и моќен меч. Кој ќе го предизвика Јавачот на змеј.


Во новиот оклоп на Порток се направени многубројни и многу остри сечила. Тоа го прави да биде многу опасен.

Порток, јавачот на змеј, влегува во арената за борби заедно со неговиот змеј. Тие двајцата се застрашувачки насекаде низ Елдрадор, што не е воопшто чудно, уште откако и двајцата поседуваат застрашувачки оружја: змејовиот огнен здив, како жилет острите канџи и заби, и моќниот меч на Порток. Тие напаѓаат од небото без предупредување, брзо како светлината – но тие се исто толку вешти и на земјата. Тие двајцата никогаш немаат загубено борба. Безбројни легенди се раскажани за јавачот на змеј. Она за што сите зборуваат е борбата што ќе се одржи денес. Порток е убеден дека тој и неговиот змеј ќе победат, без оглед на тоа кој ќе биде нивниот противник.

Со подвижни крилја!

ВНИМАНИЕ! Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи мали делови коишто можат да бидат проголтани.