Пријави се за нашиот електронски билтен

Губење засекогаш

Достапност: На залиха
Издавач: ИКОНА
Автор:
Број на страни:
Година на издавање:
ИСБН:
Јазик:
Корица:
299,00 ден.

Во оваа новела, нормалниот живот и се измолкнува на Џес.

Мајка и се мажи повторно и е потполно окупирана со планирањето совршена венчавка.

А ако еден лудо заљубен не е доволен, нејзината најдобра другарка е заљубена во потполно непредвидлив тип.

А за нештата да станат полоши, таа мора да се расправа и со Ангела, нејзината идна полусестра, којашто планира да дојде кај нив цел месец пред венчавката.

Налудничава мајка, несреќно вљубена другарка и совршено злобна полусестра.

Можеа ли нештата да бидат полоши за Џес?