Пријави се за нашиот електронски билтен

ЗМЕЈ ЛЕТАЧ (Schleich 70508)

Достапност: На залиха
Delivery date: 1-2 days
Издавач: Schleich
ИСБН:
Димензии:
Година на издавање:
999,00 ден.

Летачот е див, има ужасни канџи, остри заби и застрашувачки змејски оган. Тој е највештиот Летач меѓу змејовите.


Ниту еден друг змеј не може да лета току брзо и толку вешто како Летачот.

Летачот е најголемиот летечки акробат меѓу змејовите. Тој лета највисоко, најдалеку и највешто од сите змејови. Како резултат на тоа, тој може да го надмудри секој противник во воздухот. Како дополнение на тоа, тој има страотни канџи, остри заби и неверојатен змејски оган. Тој е љубопитен, понекогаш недоверлив и знае да патува низ огромни простори. 

ELDRADOR

ВНИМАНИЕ! Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи мали делови коишто можат да бидат проголтани.