Пријави се за нашиот електронски билтен

Кутија за наочари Климт - Бакнеж (12521)

Достапност: Нема на залиха
Delivery date: 1-2 days
Издавач: Fridolin
ИСБН:
Димензии:
799,00 ден.

Кутија за наочари обложена со платно (16 × 2,8 × 6,6 cm)

Марамче за чистење (17,5 × 12,5 cm)