Пријави се за нашиот електронски билтен

НОТЕС - Sherlock Holmes - Arthur Conan Doyle

Delivery date: 1-2 days
Издавач: Publikum Art
Број на страни:
Година на издавање:
Димензии:
ИСБН:
Јазик:
Корица:
199,00 ден.

Нотес со корица инсприрана од книгите за Шерлок Холмс од Артур Конан Дојл.

 
Внатрешноста е испечатена на високо квалитетна кремаста хартија.
 
На секоја страница има илустрација со цитати од познати дела и автори од класичната литература.
 
Страниците се распоредени наизменично со линии и празни.