Пријави се за нашиот електронски билтен

FUN TO LEARN Colors & Forms (Age: 3+)

Достапност: На залиха
Delivery date: 1-2 days
ИСБН:
899,00 ден.

Повеќе од 550 PlayMais, 14 картички, книга со инструкции и додатоци.

Со помош на 14 картички со слики, малите деца можат да се запознаат со различни форми и бои. 

Возраст: 3+

Повеќе од 8 часа забава со образовни елементи.

PlayMais®. Кутија полна со креативност!

Шарени, 100% биоразградливи, составени исклучиво од пченка, вода и прехранбени бои. PlayMais® може да се обликуваат, сечат и гмечат и нудат оригинална креативна забава!

PlayMais®, 100% лесно!

Сè што ви треба е мала количина на вода за PlayMais да се држат заедно. Децата многу брзо разбираат како се игра со PlayMais, и лесно можат да состават прекрасни креации на кои ќе бидат горди.

PlayMais®, 100% креативност!

Неограничени можности за изработка. Од поедноставни, дводимензионални модели кои можат да ги составуваат помалите деца, лепејќи ги на картички, до посложени тродимензионални модели за поголемите деца... PlayMais не познава граници.

PlayMais®, 100% направен во Германија!

Спротивно на сите глобални трендови на производство, PlayMais сè уште се развиваат и произведуваат во Германија. Одржливоста и еколошката свесност не се само теории за луѓето во PlayMais, туку стандарди за паметна употреба на природните ресурси.

PlayMais®, 100% безбедно!

Направени исклучиво од пченка, вода и прехранбена боја, PlayMais се залага за највисок квалитет и безбедност на производот. Родителите можат да бидат задоволни со фактот дека играта на нивните деца со PlayMais не може да им наштети.