Помош

Регистрација и логирање

Регистрацијата на порталот Ikona.mk е многу едноставна. Во десниот горен агол од страницата се наоѓа линкот „Регистрирај се“. Со клик на линкот се отвара нова форма каде се внесуваат сите основни податоци и се клика копчето „Регистрирај се“. На вашата е-адреса пристигнува линк за потврда  за креирање на профилот со корисничко име и лозинка. Со клик на линкот за верификација кој е пратен на вашиот маил се логирате на системот. Најавувањето на системот се прави со кликање на линкот „Најави се“, во горниот десен агол испишувајќи ги коректно корисничкото име и лозинката.

Заборавена лозинка

Во случај да сте ја заборавиле лозинката за најава на нашиот систем, кликнете на  линкот „Најави се“ кој се наоѓа на горниот десен агол од почетната страница и кликнете на опцијата „Ја заборавивте лозинката?“  Веднаш потоа ќе Ви биде испратен линк на вашата e-mail адреса, каде што ќе можете да ставите нова лозинка.

Пријави се за нашиот електронски билтен